TARTÓS HENNA FESTÉS A szemöldök festés itt kezdődik!

A henna szemöldök porok alapja az indiai henna, Színes pigmenteket adtak hozzá, hogy a világostól a sötétig több színárnyalatot kapjon. Hiszen a tradicionális henna pirosas / vörösesbarnás árnyalatú a bőrön. Ezeknek a színes pigmenteknek köszönhető, hogy rövid időn belül a bőrbe ivódik a szín és nem kell órákat várni a száradásra, mint a normális hennafestésnél.

Több mint 70%-ban természetes összetevőket tartalmaznak a termékek, így csökkenti az esetlegesen felmerülő allergiás reakciók lehetőségét.

Nem tartalmaznak ammóniát és az alkalmazásukhoz sincs szükség hidrogén-perixidra.

Nem tesztelték állatokon.

Bőrtípustól és életviteltől függően a bőrön 1-2 hétig a szőrszálakon 4-5 hétig is tartós maradhat.

Hosszabban tartó és pigmentáltabb hatást lehet elérni, mint a hagyományos kozmetikai festékekkel.

Festés előtt megtervezem a formát, erre azért van szükség, mert a megfelelő szemöldök forma kiválasztása és tervezése rendkívül fontos lépés, hiszen egy rosszul megválasztott forma akár tönkre is teheti az összképet.

Menete:

      1    lépés:    sminkeltávolítás, zsírtalanítom a bőrt

  • lépés:    leradírozom az elhalt hámsejteket egy kíméletes peeling folyadékkal, ami 1-2 percig    kell a bőrön hagyni. A bőr előkészítésére azért van szükség, hogy minél tisztább bőrre tudjak festeni, ami hozzájárul a tartóssághoz is.
  • lépés:   Forma tervezése (kb. 30perc)
  • lépés:   Szemöldök festése egy speciális technikával történik  (15-20 perc)
  • lépés: Szemöldök szedés és hidratálás

 Kezelés időtartama: 1 óra

 Kezelés ára:    4500.- / alkalom

1 hozzászólás

  1. 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük