KONZULTÁCIÓ

A konzultációt, akkor szoktam javasolni vendégeimnek, ha több területet is szeretnének tetováltatni, vagy nem tudják eldönteni, milyen technikájú és színű sminktetoválást szeretnének.

Konzultáció alkalmával meghallgatom a vendég igényeit és megteszem az én javaslataimat is.

Ha szükséges akkor egy gyors formatervezést is elvégzek, azért gyors, mert ez csak egy javaslat/javaslatok,  A sminktetoválás napján akár szintén egy másik formát is tudok tervezni, de akkor már 1 órát szánok a tervezésre, ami szakszerűen, precízen, segéd eszközök segítségével végzek, amivel pontosabban tudom a formát tervezni.

Fotókkal ellenőrzöm a kész terveket.

Konzultáció alkalmával a vendégkartont is át tudjuk beszélni. Ha vannak félelmeid a sminktetoválással kapcsolatosan, azt is át tudjuk beszélni.

Ha speciális probléma van, akkor azt is körül tudjuk beszélni, hogy akkor mi legyen/lenne a teendő, hogy sminktetoválást alkalmazzunk.

A színeket is meg tudjuk beszélni, elmondom melyik előnyös és miért előnyös a Te számodra.

Megbeszéljük a kezelés menetét, a bőrtípusodnak megfelelő sminktetoválási technikáról is beszélünk.

A konzultáció díja: 5000 Ft / 30perc, ami lejön a sminktetoválás árából.

1 hozzászólás

  1. 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük